Virágos aranylakodalom.

Mit szokás az 50. házassági évfordulóra ajándékozni? A legtöbb férj valószínűleg egy hatalmas csokrot vagy egy szép ékszert választ. Nem úgy Lee Wilson, aki sokkal eredetibb ötlettel lepte meg a feleségét!

Az amerikai farmer igazán kreatív elképzelést valósított meg: 32 hektárnyi napraforgót ültetett nejének, Renee-nek. A lelkes úr összesen mintegy 1,2 millió növényt magját vetette el.

A páros augusztus 10-én ünnepli az aranylakodalmát. A férj tudta jól, hogy a felesége rajong a napraforgókért, így nem véletlenül esett a választása erre az élénk színű, vidám virágra.

A magokat Wilson és fia vetették el még májusban és sikerült is titokban tartaniuk egész addig, amíg júliusban virágba nem borultak.

“Nagyon különlegesnek éreztem. Nem lehetne tökéletesebb az évfordulós ajándékom, mint egy napraforgómező.” – nyilatkozta a meghatódott Renee.

A házaspár egyébként még a középiskolában ismerkedett meg és nyomban randizni kezdtek, amint azt a lánynak megengedték a szülei. Ez 16 éves korában következett be, így Lee már a születésnapján felhívta és nyomban randevút kért tőle. Első alkalommal egy görkori parkba mentek, és ez olyan jól sikerült, hogy azóta is együtt vannak.

Fotó: KAKE-TV

A Kansas államban található farm most egyfajta látványossággá vált a hatalmas napraforgótáblának köszönhetően.

A helyiek előszeretettel keresik fel, fotókat készítenek róla, sokan posztolják a közösségi médiában is a történetet.

A kiemelt kép illusztráció.