Online eskü.

A karantén és a koronavírus mindenki életét felbolygatta, a házasodni vágyók sem jelentettek ezalól kivételt. Egyes párok elhalasztották a nagy napot, mások átszervezték a ceremóniát, kisebbre szabták vagy máshogy alkalmazkodtak az előírásokhoz.

Egy idős pár, akik Ohio államban élnek, úgy döntöttek, hogy nem kívánnak várakozni. Bár a koruk miatt mindketten veszélyeztetett kategóriába esnek, mégis megtalálták a módját annak, hogy egybekeljenek.

A 85 éves Dorothy Driskell és a nála 5 évvel idősebb Alvin Lee 2019-ben jegyezték el egymást. A lakodalmat 2020 tavaszára tervezték, azonban a pandémia alaposan kettéhúzta a számításukat. A jegyespár viszont úgy döntött, hogy lesz esküvő, még ha rendhagyó módon is.

Ők ketten egy lakásban tartózkodtak (hiszen egy párt alkotnak, vélhetőleg együtt is élnek), a pap azonban Zoom-on keresztül kapcsolódott be a szertartásba. A tökéletes biztonságban megtartott esküvő során online mondta fel az eskü szövegét, amit a menyasszony és a vőlegény utána mondtak. Az ifjú házasoknak sok boldogságot kívánunk!

A kiemelt kép illusztráció.