Segít a DNS.

Adrieanna Tyler azt gondolta, hogy pontosan tudja, ki az apja – egészen 13 éves koráig, amikor is meghallotta, hogy a férfi mostohalányaként hivatkozik rá. A kislány azóta akarta megismerni az biológiai apját, akiről semmit sem tudott.

Adrieanna most már 33 éves és két gyermek édesanyja. A Pennsylvania államban élő nő nemrég DNS teszt segítségével kezdte újra a kutatást. Emellett segítséget kért egy Facebook csoportban, ahol idegenek próbálnak a rokonkutatásban segédkezni. Egyikőjük, egy Suzanne nevű nő megrajzolta Adrieanna családfáját és végül az ő közreműködése nyomán jutott el a fiatal nő a nagynénjéig. A nagynéni, Kathie pedig nyomra vezette őket: kiderült, hogy az édesapa egy rendőrtiszt, aki Floridában, mintegy 1600 km-re él.

A nő rettenetesen izgatott lett, amikor kiderült, hogy megvan az apja, akivel kapcsolatba léphet.  Érthető módon az apa, Joseph Frank is ledöbbent, hiszen neki még arról sem volt fogalma, hogy van egy lánya, most pedig egyszerre 2 unokát is kapott. A kezdeti idegesség csillapodott, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy a férfi ugyanolyan örömmel várja a találkozást, mint a lánya.

A következő hónap sűrű üzenetváltásokkal és videóhívásokkal telt. Végül Joseph úgy döntött, hogy elrepül Pennsylvania államba, ahol végre személyesen is találkozhatnak és megölelhetik egymást.

Az egész olyan volt, mint egy álom. Az első találkozásra egy helyi fesztiválon került sor, Adrieanna otthona mellett. Az érzelmekkel teli napon pizzát ettek és a nő azt is megtudta, hogy van két féltestvére. Mindketten úgy érezték, hogy rendkívül erős kötelék alakult ki köztük, ami a lelkükre is gyógyítólag hatott.

Az apa elárulta, hogy amikor a lánya egyszer csak betoppant az életébe, épp egy fájdalmas szakításon ment keresztül. Pont erre volt szüksége, a szíve újra megtelt érzelmekkel. Joseph visszaemlékszik arra, hogy Adrieanna anyukájával nyári kalandja volt a 80-as években, de fogalma sem volt arról, hogy a lány terhes lett, neki soha nem szólt erről.

Az apa 3 napig maradt a lány családjánál és rövid idő után úgy érezték, hogy rengeteg közös van bennük. A férfi az unokákkal is jóban lett, a gyerekek nehezen oldódtak, de mire a búcsúra került sor, már szomorúan engedték útjára a papát. Rendkívül izgalmas most közösen tervezni a jövőt, már egy családi nyaralást fontolgatnak.

Kiemelt kép: SWNS