Az egészség megőrzése.

Budapest fürdőváros, nagy múltra visszatekintő fürdőkkel és gyógyfürdőkkel. Sok városlakónak a mindennapjaihoz tartozik a fürdőzés vagy az úszás, akár még 60, 70, sőt 80 év felett is.

Tudva ezt a Budapesti Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. még 2023-ban  kedvezményt vezetett be idősebb korú törzsvendégei részére: a 85. évét betöltött törzsvendégek 50% kedvezményben részesülnek legalább 100 alkalmas GOLD bérlet vásárlása esetén.

A GOLD bérlet a Gellért-, Lukács-, Rudas- és Széchenyi fürdőben vásárolható. A kedvezmény 2023. június 1-jétől vehető igénybe.

Az elmúlt 2-3 év nehézségekkel teli időszakára tekintettel ezzel a lehetőséggel szeretnének segítséget nyújtani abban, hogy idős törzsvendégek minél többen tudjanak továbbra is úszni és fürdőzni járni, hiszen az évek előrehaladtával is fontos a mozgás az egészség megőrzése érdekében, a gyógyvíz pedig kincs bármely életkorban.

A 100, 200 alkalmas bérlet mellett 365 alkalmas változat is létezik, így akár minden nap úszhatunk egyet például Gellért vagy a Lukács fürdő vizében.

A belépő és bérlet árakról az alábbi oldalon tájékozódhatunk:
www.budapestgyogyfurdoi.hu