Mire várjunk?

Egy életen átívelő szerelmi történetről kaptunk írt: elő a zsebkendőkkel!

Dr. Thomas McMeekin és Nancy Gambell még tiniként ismerkedtek meg egymással. Középiskolások voltak a kaliforniai Quincy-ben, ahol egy ideig csak távolról szemlélték egymást, a fiú nem is reménykedett benne, hogy esélye lehet a lánynál. Végül mégiscsak randiztak egy ideig, de elsodorta őket egymás mellől az élet, más főiskolára kerültek és mindketten más párt választottak.

10 évvel ezelőtt találkoztak újra a bőrgyógyászként dolgozó McMeekinéknél, az 50. évfolyamtalálkozón, aminek megszervezésében Nancy is segített. Azonban a találkozást nem követte folytatás, hiszen mindketten a házastársukkal éltek.

3 hete viszont minden megváltozott, amikor Thomas megtudta, hogy augusztusban a 60. évfordulójuk lesz. Akkor beszéltek egymással és a nő megemlítette, hogy nagyon várja az újbóli találkozást. Rendszeressé váltak a telefonbeszélgetések köztük, minden nap órákat csevegtek egymással és 3 hét után Nancy a floridai Tampára utazott, hogy személyesen is találkozhassanak.

McMeekin azt mondta, hogy előre szólt egy meglepetésről, amivel várni fogja kedvesét a reptéren, ez pedig egy nyaklánc volt kettejük születési kövével. Az igazi meglepetés viszont ezután jött: a TikTokra felkerült videók egyikén az látható, hogy a férfi a repülőtéren várakozik a nőre, majd amikor az megérkezik és leül a székre, az úriember térdre ereszkedik előtte és megkéri a kezét.

A lánykérést sokan megörökítették, mivel a repülőtéren nagy volt a forgalom és felfigyeltek a nem mindennapi eseményre. Nancy úgy emlékszik vissza a nagy pillanatra, hogy boldog volt, hogy nem viselt sminket és így nem volt mit elkennie, ugyanis örömében sírva fakadt.

Az egymásra találás mindkettőjük szerint csodálatos érzés, mert ahogy mondani szokás, már megették a kenyerük javát. Most viszont olyan, mintha valóra vált volna az álmuk és együtt élhetnek tovább, ennyi évtizednyi távollét után. Az örökifjú szerelmesek Kaliforniában készülnek kimondani a boldogító igent, szerintük nekik már nincs idejük hosszan várni a következő lépésre.