Tévedhetetlen DNS.

Harriet Carter 76 éves, születésekor örökbe fogadták. Soha senki sem mondta neki, hogy egy testvére is él a nagyvilágban. Pedig van egy 3 évvel fiatalabb húga, Linda Hoffman. Lindának sem beszéltek a nővéréről a szülei, talán azért, mert alig volt 18 éves a pár, mikor első gyermekük született. A babát örökbe adták, a kislány pedig abban a tudatban nőtt fel, hogy ő a szülei első gyermeke.

Linda a közelmúltban kapott egy üzenetet Harriet-től, amelyben csak annyi állt: „azt hiszem, rokonok vagyunk.”

Az előzményekhez tartozik, hogy nemrég mindketten regisztráltak az Ancestry.com családfakutató oldalra és DNS tesztet is végeztek. A rendszer pedig 100%-os egyezőséget talált.

Azóta a nővérek minden nap beszéltek telefonon és most végre személyesen is találkoztak a testvérek, akik mindketten az Egyesült Államokban, de más államban élnek. A nagy pillanatra Denverben került sor, a repülőtéren látták meg először egymást. Harriet volt az, aki Lindához repült.

A nővérek alig bírták egymás kezét elengedni. Már a repülőtéren a közös vonásaikat vizsgálták és a fotók is hamar előkerültek. Az egymásra valóban nagyon hasonlító hölgyek ezt követően Linda házban töltöttek együtt néhány napot.

Most, hogy végre megtalálták egymást, az előttük álló időre koncentrálnak, nem az elveszett évtizedekre.