Kortalan divat.

Hiába múlt már 90 éves, még mindig magassarkúban tipeg: Betsy Lou nem egy átlagos nagymama. Ahelyett, hogy a kényelmes cipőkre, mamuszokra szavazva, ő csillogó szandálokat, pántokkal ellátott cipőkölteményeket húz a lábára.

A menő szandál mellé természetesen rendhagyó ruha is jár, Betsy szeret szexin és nőiesen öltözni. A cipőkhöz a szövetnadrágok helyett divatos ruhákat, egész rövid szoknyákat választ. Meg kell hagyni, hogy még mindig nagyon jó lábai vannak!

Talán nem meglepő, hogy a nő a TikTokon is fent van, ahol szívesen mutatja meg egyedi stílusát. A nyugdíjas matróna örömmel pózol, forog körbe, táncol vagy mutatja be az öltözékét a felvételeken.

A hozzászólók nem győzik dicsérni a vagány asszonyt. Egyesek szerint hatvannak néz ki, mások nem is akarják elhinni a valós korát. Van, aki bevallja, hogy bár sokkal fiatalabb, képtelen magassarkúban járni. És olyan kommentelő is akadt, aki egy csípőtöréstől félti Betsy-t, aki azonban nem aggódik, így érzi jól magát.

@betsylou.piano 90 Year Old Queen Betsy Lou Walk Like This! #90yearsold #betsylou #fyp #prettygirlswalklikethis ♬ Pretty Girls Walk – Big Boss Vette