Együtt a sírig.

Együtt jóban rosszban, a sírig – így fogadkoznak az ifjú házasok, de csak keveseknek adatik meg hogy valóban a halál pillanatáig egymás kezét fogják.

Tom, (84) és Delma (82) Ledbetter 62 évig voltak házasok, és az utolsó szívdobbanásuk is együtt érte őket. Kéz a kézben hunytak el, 2017 április 21-én egy idősek otthonában. Először a férfi halt meg, majd alig másfél óra múlva követte őt szeretett felesége is.

Happy Anniversary to my sweet papa & nanny in Heaven! There isn’t a day that goes by that I don’t think of you! I love you and miss you both! ❤️

Közzétette: Stephanie Rutkowske – 2018. június 19., kedd

„Minden pontosan úgy történt, ahogy szerették volna, ennél szebben nem érkezhetett volna a vég” – véli a lányuk, Donetta Nichols is.

Az internetre felkerült egy megindító kép is, amin egymás kezét fogja a pár, a halálos ágyon.

Szerelmi történetük még az 1950-es években kezdődött, amikor fiatal huszonévesek voltak. Egy közös barátjukon keresztül ismerkedtek meg, és azonnal érezték, hogy az ég is egymásnak teremtette őket.

Az első randi egyáltalán nem sikerült romantikusra, mentek pár kört az autóval, majd leparkoltak. Tom átnyúlt, megfogta a lány kezét, és megcsókolta. Három héttel később összeházasodtak.

Közzétette: Stephanie Rutkowske – 2018. január 19., péntek

Két lányuk, hét unokájuk hét dédunokájuk született, és igen aktív életet éltek.

My parents, Stephanie (my daughter) and James, Kiley & Haley.

Közzétette: Donetta Ledbetter Nichols – 2009. december 24., csütörtök

Beutazták, végigkempingezték az Egyesült Államokat. 2017 áprilisában majdnem egyszerre betegedtek meg, így kerültek be egy ápolóotthonba.

My parents! 🙂

Közzétette: Donetta Ledbetter Nichols – 2009. november 8., vasárnap

It’s hard to believe that in just 19 days it will be a year since both of my grandparents passed away. Miss them both very, very much!

Közzétette: Stephanie Rutkowske – 2018. április 2., hétfő

Szinte vegetáltak, nem volt jóformán vérnyomásuk sem, mégis úgy tűnt, mintha valamibe kapaszkodnának. Egymásba kapaszkodtak. Egymás mellé került az ágyuk, kézenfogva feküdtek, egészen az utolsó szívdobbanásig.

Forrás: www.theepochtimes.com