Emberére akadt a gazfickó.

A 82 éves Willie Murphy épp lefekvéshez készülődött egyik este, amikor 11 óra körül kopogtattak az ajtaján. Egy fiatal férfi szeretett volna bejutni az idős hölgyhöz, mondván rosszul van és mentőt szeretne hívni. A nő nem engedte be, de megnyugtatta, hogy hív neki mentőt.

Nem sokkal ezt követően a férfi némi zsákmány reményében betörte a bejárati ajtót. A nő nem esett kétségbe, felkapott egy asztalt, majd azzal kezdte ütlegelni a támadóját addig, amíg a bútor össze nem tört. Utána ugrált egy kicsit a férfin, majd biztos, ami biztos, még egy flakon sampont is az arcába nyomott. Már épp a partvisért nyúlt volna, amikor megérkeztek a rendőrök. A férfinek végül tényleg szüksége volt mentőre, ahogy azt a bekopogásnál említette; valószínűleg álmában sem merte volna gondolni, hogy ez vár rá.

Az idős hölgy egyébként szenvedélyes testépítő, minden nap edzőterembe jár. Ennek köszönheti, hogy 82 évesen 102 kilót tud a földről felemelni. Ez önmagában is becsülendő, de a betörővel szemben tanúsított bátorsága egyenesen kivételes. A rendőrök meg is ünnepelték a helytállásáért.

Willie Murphy fights off intruder

“I’m alone and I’m old, but guess what? I’m tough.”Willie Murphy is 82. She's a champion powerlifter. When a man tried to break into her house – it didn't end well for him. Story: http://bit.ly/2QJ6yF7

Közzétette: 13 WHAM ABC – 2019. november 22., péntek

Bár tudjuk, hogy nem mindenki testépítő, főleg ilyen korban nem, a hölgy története mégis tanulsággal szolgálhat minden korosztály számára!

Forrás: WHAM