Emlékezetes utazás.

Rob Burke barátnőjével és édesanyjával, Jackie-val utazott a londoni metrón, hogy az asszony születésnapját megünnepeljék egy étteremben.

Egyszer csak a fiú nem várt lépésre szánta el magát és beszélni kezdett a szerelvény utazóközönségéhez. Hirtelen ötlet volt, hogy meglepi az anyukáját valami kedves, emlékezetes dologgal. Ezért megkérte az utasokat, hogy segítsenek elénekelni a ’Boldog szülinapot’ című nótát.

Bár az asszony eleinte zavarba jött, az utasok olyan természetességgel zendítettek rá a nótára, hogy hamar vidám dalolássá fajult a kezdeményezés. A jelek szerint a többiek legalább annyira élvezték a közös éneklést, mint amennyire Jackie feldobódott. A jókedvű köszöntés tapssal zárult.

Jackie láthatóan nem örült annak, hogy a fia a korát mindenki előtt megemlítette, de ugyanakkor nagyon feldobta őt a rövid közjáték. Arról nem is beszélve, hogy később a TikTokra feltöltött felvétel alatt sokan megjegyezték, hogy a nő fiatalabbnak néz ki mint 64, remekül tartja magát. Meg kell hagyni, hogy vagány, szőke frizurájával és mosolygós arcával tényleg nagyon jó formában van a szülinapos!