Hobo stílus.

Évtizedek óta őrzöl régi, tönkrement pulcsikat a szekrényben, mert nincs szíved kidobni? Kicsit csúnya, kicsit megfakult, megrágta a moly, szétszaggatta a tüskés bozót? Jó hírünk van: könnyen lehet, hogy hamarosan ez lesz a divat!

A luxus divatmárka, a Balenciaga tervezői már régóta feszegetik a határokat és egészen új perspektívát kínálnak a luxustermékek piacán. Most viszont kicsit mintha túllőttek volna a célon, legalábbis sokaknál kiverte a biztosítékot a legújabb kollekciójuk.

Fotó: Balenciaga

Az új pulóverük ugyan kiváló minőségű gyapjúból készült, de úgy fest, mintha a viselője rendkívül szegény lenne, vagy pedig összetalálkozott volna egy oroszlánnal az utcasarkon, aki alaposan helyben hagyta a ruhadarabot. Valójában az egyetlen dolog, ami luxus a pulóveren az az ára, ugyanis kb. 420 ezer Ft-ot kérnek egy darabért. A túlméretezett stílusú pulóverek Olaszországban készülnek.

Az internet népe egyelőre nem rajong a divatosnak szánt holmiért. Úgyhogy azt tanácsoljuk, hogy várjunk még a régi rongyok előásásával!