Piaci rés.

Amikor Annis Waugh az év elején elhatározta, hogy hajfonó órát tart apáknak, csupán néhány férfire számított. Legnagyobb meglepetésére azonban rögtön beteltek a helyek és máris várólistára tudta csak felírni a további jelentkezőket. Waugh már egy éve tart ilyen jellegű foglalkozásokat de még őt is megdöbbentette, hogy az apák sokkal elszántabban akarnak megtanulni frizurát készíteni, mint a anyák.

Az első alkalom előtt Waugh nagyon ideges volt, mert nem volt benne biztos, hogy nem-e házastársi nyomásra érkeznek a férfiak. Vajon valóban meg akarnak tanulni hajat fonni? Kiderült, hogy erről szó sincs, az édesapák alig várták, hogy tanuljanak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Braid Maidens – Annis (@braid_maidens) által megosztott bejegyzés

Sorra került a copfkészítés, fésülés, fonás tudománya és azt is megtapasztalhatták az érdeklődők, hogy miként foglalkozhatnak a különféle hajtextúrákkal, hajtípusokkal. Néhány édesapáról kiderült, hogy maximalista, a tökéletes frizura elkészítésére törekszik. Komolyan vették a feladatot!

Most ott tart a vállalkozás, hogy közel 50 apa neve szerepel a várólistán. Óriási igény lenne ezen tudás elsajátítására, valószínűleg egy piaci rést talált a fodrásznő. Nemrég arról kaptunk hírt, hogy egy idős férfi kért segítséget, mert szerette volna megtanulni a neje frizurájának elkészítését: nyilvánvaló, hogy egyre több apa, férj, nagyapa vágna bele a fodrászkodásba. Miért is ne készíthetné el egy férfi a gyereke, unokája vagy netán felesége haját?