Örömapa.

Daniel Donnelly Jr. sosem tudta a lányát az oltár elé vezetni. Gyermeke ugyanis 3 nappal az esküvője előtt egy szörnyű baleset áldozata lett.

És most, 4 évvel a tragédia után Daniel egy gyönyörű fiatal lánnyal lépked az anyakönyvvezető felé: Diana apának szólítja őt. Pedig nincs köztük vérségi rokonság, ám kötelékük mindennél erősebb: Diana kapta meg Heather, a baleseteben elhunyt lány bélrendszerének egy részét.

Diana Donnarumma ugyanis szervátültetett, egyike volt annak a 8 embernek, akiknek Heather, mint donor megváltoztatta az életét. A lányét szó szerint megmentette. A 28 éves hölgy ugyanis gyerekkora óta súlyos bélproblémákkal küzdött, amelyek már a mindennapjait is megkeserítették. Diana minden nap hálával gondol arra a lányra, aki lehetővé tette, hogy élhessen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Diana Donnarumma Kreher (@thebionicbuffalobeauty) által megosztott bejegyzés

Természetes volt számára az is, hogy megadja a lány apjának azt a lehetőséget, hogy egy kicsit ő is örömapa legyen. A menyasszony nagyon izgatott volt a ceremónia előtt, amikor pedig Daniel meglátta a lányt a gyönyörű ruhájában, sírni kezdett. Hamarosan Diana is vele könnyezett, érzelmes, felemelő jelenet volt.

A férfi megtiszteltetésnek érezte, hogy ő vezethette az úton a lányt. Féltávnál a biológiai édesapjának adta át Dianát, így mindketten részt vettek a felvezetésben. Mindnyájan úgy érezték, hogy Heather lelke jelen volt és boldogan mosolygott rájuk.