Piros boldogság.

Bár az igazi Mikulás messze északon lakik, Idaho Falls-ban is él egy titkos télapó, aki a minap egy óriási ajándékkal lepett meg valakit. A férfi, aki személyazonosságát titokban kívánja tartani, a helyi TV stáb segítségével adta át a küldeményét.

A kiválasztottja pedig egy szerény házaspár volt, Diana és Cameron Boldman. Diana Boldman 65 éves, de napjait nem pihenéssel tölti. Ma is keményen dolgozik, kora reggel a férjével együtt már az újságokat hordja ki a városban. Egy furgonnal járják be a hatalmas területet, több ezer hírlapot tesznek a postaládákba. A jármű már 390 000 km-t futott a hajnali műszak során.

Amikor befejezik az újságkihordást, indul a második műszak. Diana ugyanis a Mc Donald’s-ban dolgozik teljes állásban. Az asszony reménykedik benne, hogy hamarosan a pihenés évei következnek, de férje rokkantnyugdíjas, ezért a feleség vállát nyomja a pénzkeresés. A nagyi fáradhatatlanul dolgozik egész nap, megbízhatóan teszi a dolgát.

A kamera rögzítette, ahogy a titkos ajándék célba ért. Diana először egy kis dobozkát kapott, amelyben több ezer dollár lapult, majd egy kulcsot egy tűzpiros autóhoz. Az apró, törékeny asszony nagyon örült az ajándéknak. Boldogan vette át a kulcsot és pózolt az új, szépséges járgány előtt.