Mindentudó DNS.

Ugyanaz az édesapjuk, ugyanannyi idősek és több mint 30 éve ugyanabban a városban élnek. Mégis: Michele Dugan és Trish Morgan még csak nem is tudtak a másik létezéséről, mivel más édesanyától születtek és külön nevelkedtek, ráadásul 51 évvel ezelőtt a körülmények szerencsétlen összejátszása folyamán teljesen kétfelé ment az életük. Michele nevelőszülőkhöz került és később örökbe fogadták, míg Trish az édesapjával és anyjával maradt. Most viszont, a DNS tesztnek köszönhetően megtalálták egymást.

Hihetetlen, de a gyermekeik egy napon ballagtak ugyanabból a középiskolából Las Vegasban és az anyák is ott voltak, lelkesen fotóztak, csak éppen más szögből.

3 évvel ezelőtt Michele elhatározta, hogy családfakutatásba kezd és regisztrált az Ancestry. com oldalra, majd elvégeztette a DNS vizsgálatot. A legnagyobb meglepetésére ezután egy üzenetet kapott Trishtől, aki egy kávéra invitálta.

A két nő azonnal felismerte a köteléket. „Mintha egy szellemet láttam volna: a kék szemek, a haj, minden. Nem bírtam abbahagyni a bámulását. Tudtam, hogy a nővérem. Biztos, 1000 százalék.” – eleveníti fel Trish az első találkozást.

Órákig beszélgettek, minden részletet megosztottak az életükről, próbálták bepótolni az elmúlt évtizedeket. Nem csak az volt megdöbbentő, hogy a fiaik azonos korúak, de az is egybeesett, hogy mindketten az ingatlaniparban voltak jártasok.

Trish ingatlanos iskolába járt, de végül abbahagyta, mielőtt a bizonyítványát megkapta volna. Michelle viszont igazi nagyágyú volt az ingatlanpiacon, 25 éve űzte az ipart.

Michelle épp azt érezte, hogy annyira elfoglalt, egyedül nem bírja már a cégét vinni, és nagyon szeretett volna egy társat maga mellé. Most megérkezett! A nő arra biztatta a húgát, hogy fejezze be a papír megszerzését és amikor ez megtörtént, együtt megalapították a ‘Sisters Selling Vegas’ (kb. ‘A nővérek eladják Vegas-t’) nevű ingatlanügynökséget. A cég  fantasztikus forgalommal debütált a piacon.

Mivel mindkét nő fiútestvérekkel nőtt fel, a kapcsolatuk most egészen különleges ajándék számukra.

Kiemelt kép: Realty ONE Group