Az idővel változunk magunk és az igényeink is.

Bár az ismerkedés napjainkban az egyik oldalról nézve sokkal könnyebb, mint régen, a másik oldalról nézve pedig nehezebb, nem lehetetlen küldetés. Alapvetően mindenki szerető társra vágyik, még az is, aki netalán az ellenkezőjét állítja. Lehet, hogy átmenetileg szeretnénk egyedül lenni, de végül mindig a szív győz és a vágy, hogy valaki szeressen és valakit szerethessünk. Mire viszont ide eljutunk, végig kell járnunk az ismerkedés rögös útját. De mit is keresnek az 50 feletti férfiak a nőkben?

Egy online randi-alkalmazásban, ahol több mint hatszázezer profil adatait mérték össze, a következő eredmény született:

A humor és az őszinteség még mindig a legnyerőbb!

A férfiak szeretnének jól szórakozni és jókat nevetni kedvesükkel, mindezt úgy, hogy nem árnyékolják be az együtt töltött időt titkok és hazugságok. Mondjuk ez korosztálytól függetlenül igaz állítás, hiszen talán mindenki erre vágyik.

Igazi kapcsolatot szeretnének!

Nem vágynak már annyira a futó kalandokra, felszínes viszonyokra, inkább a hosszú távú elköteleződést részesítik előnyben. Már kiélték azt, amit ki kellett, olyasvalakire vágynak, aki valóban társ a mindennapokban. A szeretet és a megértés sokkal hangsúlyosabbá válik, mint a tökéletes test vagy bármi egyéb külsőség.

Értékelik az intelligenciát és a romantikát!

Bizony, a jó beszélgetés és a érzelmek is nagyobb szerepet játszanak már az életükben. Minőségi együttlétet szeretnének, minőségi partnerrel. Már nem okoz gondot kimutatni az érzelmeiket, megadják a módját, hogy kifejezzék a megbecsülésüket.

Aktív partnerre vágynak!

Ha nem is mindig akarnak kimozdulni, szeretnének olyan társat, akivel ezt megtehetik. Akivel lehet közös programokat szervezni, aki partner a hobbiban vagy más közös tevékenységben. Persze ez nem biztos, hogy éjszakába nyúló táncmulatságot jelent, lehet közös, csendes kertészkedés is, a lényeg az együtt töltött idő.

Forrás: Zoosk