Öreg blogger nem vén blogger.

Meghódította az internetet egy 86 éves férfi, aki úgy döntött, hogy nagy fába vágja a fejszéjét. David Cyril, aki az angliai Lancashire-ben egy idősotthonban él, nem másra vállalkozott, mint hogy megszabadul 20 kilótól. Segítségül az internetet hívta, úgy érezvén, hogy együtt könnyebb lesz fogyni a lelkes szurkolók támogatásával.

David minden nap lefényképezi magát az ebédjével, reggelijével, vacsorájával együtt -követői szerint ezzel hihetetlen motivációt és inspirációt adva a hasonló cipőben járóknak. Nincs egyedül, hiszen a felesége, Barbara is diétázik – a férfi büszkén posztolja, ha valamelyikük lead 1-2 kilót.

https://www.instagram.com/p/BsqodBXhsFM/

David legnagyobb erőssége a mosolya.

https://www.instagram.com/p/Br8ojHahEhu/

https://www.instagram.com/p/BsTl0j3hx0f/

https://www.instagram.com/p/Bsc-UzIBNGE/

Jó látni ezt a boldog férfit, aki mindennek örül, akár egy tál tonhalas salátának is.

https://www.instagram.com/p/Bqr6T-VBjq8/

Nem is csoda, hogy már több, mint 110 ezren követik az Instagramon, szurkolnak neki a céljai eléréséhez. A népszerűségbe belekóstoló úr előszeretettel oszt meg családi képeket is, és bepillanthatunk a kedvteléseibe: láthatjuk unokázni, meccsen drukkolni, a templomban énekelni.

https://www.instagram.com/p/BtJaEZAhMXa/

https://www.instagram.com/p/BrslMhPhPe_/

https://www.instagram.com/p/Brvs3yEB9rU/

A 2018 szeptemberében indult diétájának célja, hogy David tavaszra megszabaduljon a 20 kilótól, és vékonyabban kísérje oltárhoz kisebbik lányát.