Közös múlt.

Idén hatvanéves a Debreceni Vidámpark, az évfordulóra különleges születésnapi meglepetéssel készülnek. Nem lehetne ez teljes a közönség nélkül, éppen ezért szeretnék bevonni mindazokat, akiket az elmúlt hat évtizedben vendégül látott a vidámpark.

Az intézmény három generációt felölelő eddigi életútját egy kilencállomásos interaktív projekt keretében mutatják majd be szeptember második felében a Fórum bevásárlóközpontban, a kiállításhoz pedig a saját archívum mellé szeretnék összegyűjteni 60 év legalább 60 személyes látogatói emlékét is.

Várják az emlékeket, fotókat, beszámolókat mindazoktól, akik jártak annak idején a vidámparkban, netán később, gyermekükkel, unokájukkal együtt keresték fel a legendás helyszínt.

Különösen örülnek azoknak a fotóknak, történeteknek, amelyek több generáció közös élményeit jelenítik meg.

A képeket jpg vagy pdf formátumban, a történeteket pedig szöveges dokumentumként várják a vidampark@zoodebrecen.hu e-mail címre, a beküldő nevével és telefonos elérhetőségével együtt.

Beküldési határidő: 2020. szeptember 13. éjfél

Az intézmény az alábbi nyereményekkel kedveskedik a beküldőknek:

  • a legizgalmasabb történetekért: 6 db korlátlan játékgép-használatot biztosító Varázskarszalag, vidámparki szakvezetéssel egybekötve
  • a több generációt szerepeltető anyagokért: 30 db ajándékcsomag
  • a legvidámabb, legeredetibb képekért, felvételekért: 60 db vidámparki belépő
  • extra nyereményként 3 db jegyesfotózást sorsolnak ki a szerelmespárokat megjelenítő fotókat beküldők között

További információk: www.zoodebrecen.hu

https://www.facebook.com/zoodebrecen/photos/a.1433511146944357/2414956338799828

Kiemelt kép: www.facebook.com/zoodebrecen