Vannak, akik közel ilyen szép kort megélve sem vesztettek a korábbi fényükből.

Az idő őket sem kímélte, de életművük híressé tettek őket. Szeretnénk tudni, hogy mi lehet a titkuk, amiért ilyen szép kort megélnek:

Olivia de Havilland

Amerikai színésznő, aki a harmincas években kezdett el színészettel foglalkozni és utoljára 72 évesen forgatott. Jelenleg 102 éves.

II. Erzsébet királynő

1952. február 6. óta Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királyságának, valamint a nemzetközösségi királyságoknak a királynője, az anglikán egyház feje és a hit védelmezője. Jelenleg 93 éves.

Harry Belafonte

Afroamerikai énekes, aki a lemezeladási statisztikában elsőként lépte át az egymilliós példányszámot. Dalai még napjainkban is megmozgatnak. Jelenleg 94 éves.

Betty White

Amerikai színésznő, aki 7 Emmy-díjat nyert. Páratlanul hosszú színészi pályáján több filmben és sorozatban is szerepelt. Jelenleg 97 éves.

Dick van Dyke

Amerikai színész, aki a Mary Poppins-ban nyújtott alakításával vált igazán ismertté. A Halálbiztos diagnózis című sorozatban fiával és két unokájával együtt látható. Jelenleg 93 éves.

Kirk Douglas

Fehérorosz származású amerikai színész. 1949-ben játszott először Burt Lancaster oldalán, legendás párosuk hét kasszasikert eredményezett (köztük az Újra szól a hatlövetű című westernnel vagy a Hét májusi nap című politikai thrillerrel), az utolsó a sorban a Kemény fickók 1986-ban volt. Jelenleg 102 éves.

Bálint gazda

Bálint György az ország kertésze, a mezőgazdasági tudományok kandidátusa, a mi Gyuri bácsink. Számos kitüntetése mellett a kimagasló életpályája beírta őt a történelembe. 2019 július 28-án lesz 100 éves!

Facebook/balintgazda

Még sok boldog és egészséges évet kívánunk mindannyiuknak!