Születési nevén Thomas Jeffry Hanks, a kétszeres Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas színész elárulta a hosszú házasság titkát.

Számos emlékezetes film kötődik a nevéhez: Forrest Gump, Ryan közlegény megmentése, A szerelem hálójában és a Számkivetett többek között, de mint férj is sikeres a jelek szerint.

1988-ban Rita Wilson lett a felesége, akivel azóta is boldog házasságban élnek. Lássuk, mit tanácsol másoknak a tapasztalatai alapján Tom:

30 éves korod előtt ne házasodj!

Rita előtt Samantha Lewes volt a házastársa, akivel korán léptek frigyre. Szerinte az elhamarkodott és impulzív döntés volt. 30 éves kora után már megfontoltabb döntéseket hoz az ember, ezért javasolja a húszas évek utáni házasságkötést a színész.

Köss kompromisszumot, még a kritikus kérdésekben is!

Tom a felesége kedvéért a katolikus hitét görög ortodoxra cserélte, mert tudta, hogy Rita számára ez milyen fontos.

Támogassátok egymást!

Jó és rossz időkben, ahogy az eskü szól. Távolság, betegség, konfliktus vagy bármi nehézség nem állhat olyanok közé, akik szeretik, tisztelik és támogatják egymást.

Lepd meg apróságokkal!

Egy kedves üzenet, egy keksz a kávé mellé, apróbb ajándékok és gesztusok segítenek életben tartani a tüzet és jelezni a másiknak, hogy fontos számunkra. Tényleg nem kell nagy dolgokra gondolni, de a jelentőségük hatalmas.

Olyannak szeresd a kedvesed, amilyen!

Az emberek idővel változnak, megnő a hajuk vagy eltűnik, meghíznak vagy lefogynak, olykor vidámabbak vagy levertek, de a szeretet marad. Fontos, hogy az erősebb legyen, mint külsőségeken fennakadni, hiszen az idő senki kedvéért nem áll meg, de értékelhetjük egymást úgy, ahogy van.

Találd meg a számodra megfelelő személyt!

Talán ez a legnehezebb rész. Megtalálni azt, akivel az előzőekben felsorolt 5 pont könnyedén megvalósul úgy, hogy az mindkét fél megelégedettségére szolgál.

Talán mindenki erre vágyik, ugye?

Forrás: brightside.me