Első pillantása úgy tűnik, mintha nem sikerült volna leszállnia a woodstocki turnébuszról, de mielőtt elhamarkodottan ítélkeznénk, ismerjük meg jobban!

Sandra Ramos a lila szín megszállottja. Lilára festett hajjal egy lila színű erdei kunyhóban él, ahonnan lila autójával indul útnak. Magát boszorkányként írja le, de ez számára annyit jelent, hogy harmóniában él a természettel. Ő nem pusztán egy furcsa, idősödő hippi, hanem egy igazán különleges egyéniség. Már 76 éves, de a gyerekek is imádják. mivel valamilyen megmagyarázhatatlan varázslat lengi körbe.

Mókás szemüvegeket hord, fákat puszilgat, maga festi a haját és köti a mamuszát, sellőbabát úsztat a közeli patakban, de a mindennapos rituáléi ennél többről, a világbékéről szólnak.

A 90-es években létrehozott egy szervezetet, amely segíti a nőket és a gyerekeket a családon belüli erőszak elleni küzdelemben. Szóval az erdei szeánszokon túlmenően is tett és tesz a békéért.

Megnyerő egyénisége és a harmóniára való elhivatott törekvése segít, hogy mi is elgondolkodjunk egy kicsit az előítéleteinken!