Minden meccsen velük lesznek.

A vérbeli szurkolók nem ismernek határokat, minden meccsen kint vannak és bárhova követik a csapatukat. A török Fenerbahce futballklub legnagyobb szurkolója egy idős házaspár volt, akiknek szívet melengető története most azért kapott figyelmet, mert a csapat a tisztelete jelenként a kartonból kivágott figurájukat helyezte el a lelátón.

Mumtaz Amca és Ihsan Teyze soha egyetlen meccset sem hagytak ki és mindig ott ültek a lelátón. Idős koruk ellenére törzsnézők voltak a Sukru Saracoglu stadionban és a klub leghíresebb szurkolói lettek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Good News Movement (@goodnews_movement) által megosztott bejegyzés

Sajnos Mumtaz néhány évvel ezelőtt meghalt, özvegye azonban továbbra is kijárt a meccsekre, de sokak szerint már nem a régi volt. Most Ihsan is elhunyt, egy korszak lezárult. A klub azonban mindenképp szerette volna a tiszteletét kifejezni, ezért egy kartonból elkészítették a képmásukat és most ünnepélyesen is felavatták az ’örök nézőket’ azokon a helyeken, ahol a házaspár ülni szokott.

A Fenerbahce megható bejegyzést tett közzé a Twitteren „Ihsan nénikénk és  Mumtaz bácsiként velünk lesz holnap, ahogy minden egyes meccsen. A szívünkben vagytok, sosem felejtünk titeket.”