Viseld bátran!

Maye Musk (aki nem mellesleg Elon Musk édesanyja) saját jogán is abszolút híres. A 74 éves nő elismert táplálkozástudományi szakember és modell. Most mint a valaha volt legidősebb címlaplány kapott szerepet az ikonikus Sports Illustrated magazin fürdőruhákat bemutató számában.

A képek Belize-ben készültek, Maye számtalan fürdőruhát visel rajtuk, köztük egy egyrészest is, amelyet 3 dimenziós virágok díszítenek, de kétrészes bikiniben is megmutatja kortalan szépségét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maye Musk (@mayemusk) által megosztott bejegyzés

Talán néhány éve még senki sem gondolta, hogy ez lehetséges, de azóta nagyot fordult a világ. A vezető magazinok egyre bátrabban döntenek, nem egyszer plus size, bőrbetegségben szenvedő, vagy akár fogyatékos modell kerül a címlapra. Az idősebb hölgyek is teret kapnak, Judi Dench például 85 évesen lett a brit Vogue címlaplánya.

Maye Musk nagyon izgatottan fogadta a felkérést. Szerette volna megmutatni a nőknek, hogy a 70-es éveikben is milyen gyönyörűek, vonzóak lehetnek.

Maye 74 évesen is nap mint nap dolgozik, elképesztő inspirációt adva ezzel a körülötte lévőknek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) által megosztott bejegyzés

Az asszonynak 3 gyermeke van: Elon feltaláló, vállalkozó – őt aligha kell bárkinek bemutatni. Lánya, Tosca a filmes szakmában dolgozik rendezőként, a másik fia, Kimbal pedig séf és étteremvezető. Tosca szerint az édesanyja egyszerűen megállíthatatlan, több diplomát szerzett dietetikusként, emellett pedig a divatiparban is letette a névjegyét. Egyszer még Beyoncé egyik videójában is feltűnt. Hihetetlen energiája van, nem fél semmitől és most bikiniben üzeni a nőknek, hogy merjék megmutatni magukat a strandon is.