Ajándék családtag.

Tricia Seaman ápolónő az onkológián. A betegeknek gyakran nyújt vigaszt, megnyugvást – így tett Tish Somers esetében is, igyekezett megkönnyíteni a napjait. A 45 éves nőnek azonban annyira előrehaladott volt már az érrendszeri daganata, hogy csak hónapokat jósoltak neki az orvosok. 2014 márciusában a legnagyobb gondja az volt, hogy egyedül nevelte az akkor 8 éves fiát, Wesley-t. Azon aggódott, hogy mi lesz a gyermekkel, ha ő meghal. „Azt akarom, hogy gondoskodj a fiamról, ha meghalok.” – könyörgött Somers egy nap az ápolónak, akit mindössze 3 héttel korábban ismert meg.

Seaman és férje nem csak meghallgatták a kérést, de meg is hívták magukhoz anyát és fiát a házukba. A nagybeteg nő itt töltötte élete utolsó hónapjait, 2014 decemberében örökre lehunyta a szemeit.

A párnak már volt 4 gyermeke, de természetes volt számukra, hogy befogadják az elárvult Wesley-t is. Minden olyan egyértelművé vált, a família ugyanis nagyon megszerette a nőt és gyermekét.

Azóta évek teltek el. Tricia és férje, Dan élete örökre megváltozott. Formálisan 2020-ban fogadták örökbe a fiút, aki akkor már 6 éve velük élt. Wesley most 16 éves, fantasztikus srác, aki nemrég szerezte meg a jogsiját és minden nap hálát ad a sorsnak a szerető családjáért.

Wesley nap mint nap emlékezik az édesanyjára is, igyekszik az ő mutatásai szerint élni az életét. Kedves emlék például, hogy az édesanyja szerette a turmixot, ezért a fiú részidős diákmunkát vállalt egy fagylaltozóban. A szülei elképesztően büszkék rá és örülnek, hogy segíthetik ezen az úton. A fiú viszonzásként csak ennyit mond: „Nekem ők jelentenek mindent.”

Tricia egy Facebook posztban írta meg a történetüket rendkívül érzelmesen, arra gondolva hogy talán valaki, valahol hasonló gondokkal küzd, mint anno Wesley édesanyja, egy rendkívül bátor nő, aki az élete legféltettebb kincsét adta más kezébe.

Kiemelt kép: Facebook/Tricia Seaman