Minden kornak megvan a maga szépsége, tudni kell viselni!

Az idő kerekét nem lehet megállítani, pláne nem visszafordítani, így fölösleges is harcolni ellene, vagy bánkódni miatta. Sokakról nem is igazán lehet megmondani, hogy hány évesek, mert méltósággal hordják a korukat, amit ezáltal egy misztikus elegancia leng körbe, jócskán megfiatalítva a viselőjét. Miben rejlik a fiatalosság kulcsa?

Mosoly

Megszépíti a viselőjét és a világot is! Olyan egyszerű, olyan banális, mégis egyre kevesebbet látjuk sajnos, pedig kevés szebb dolog van, mint egy őszinte, mélyről jövő mosoly, ami lepipál bármilyen sminket vagy szemránckrémet.

Önazonosság

Aki tisztában van a hibáival és értékeivel, és azokat fel is meri vállalni, különleges és egyedi kisugárzásra tesz szert. Lehet zsákruhában, tűsarkúban, nagykabátban, vagy épp mackónadrágban, ha magáénak érzi, bármiben vonzó lesz.

Nyitottság

Akkor öregszik meg valaki, amikor elveszti a nyitottságát a világra és az új ismeretek megszerzésére, legyen az bármilyen jellegű tudás. A beszűkülés fiatalosság egyik legnagyobb ellensége!

Ápoltság

Elég, ha valaki odafigyel magára, ápolja önmagát és a környezetét. Nem kell tökéletesnek lenni, ha jól érzi magát a bőrében és odafigyel a higiéniára. Figyel a teste jelzéseire, mozgással, kellő folyadékbevitellel és megfelelő étrenddel karban is tartja.

Ezek összessége adja azt a plusz valamit, ami fiatalos ragyogás kölcsönöz bárkinek!