Kortalan szépség.

A modellek tökéletes világában mindenki szép és fiatal. Sehol egy petyhüdt nyak, ráncos bőr, ősz hajszál. Aki öregedni mer, annak búcsút intenek. Pedig akkor is lehet valaki szép, sugárzó, vonzó, ha már szarkalábak vannak a szeme körül és fehérre váltott a haja.

Szerencsére egyre több szenior modell jelenik meg a divatfotókon, megmutatva, hogy milyen stílusosak, vagányak, menők, csodálatosak lehetünk betöltve a sokadik X-et is.

Akad olyan ügynökség, amely kifejezetten a szenior modellekre specializálódott. 45 alatt vagy? Köszönjük, akkor nálunk számodra nincs felvétel! Az OLDUSKA nevű orosz cég csapata kizárólag az idősebb korosztályokhoz tartozókat keres.

Az ügynökség alapítója a fotós Igor Gavar. Eredetileg nem tervezte, hogy ebben az irányban keresgél; az ötlet akkor fogant meg benne, amikor egy projekt során nyugdíjasokat fotózott az utcán. Elmondása szerint nagyon érdekes arcokkal találkozott, akik kamera elé kívánkoztak. A pártfogolt modellek között nem csak hatvanasok-hetvenesek, de még 80 felettiek is akadnak.

Olga Kondrasheva (71)

Victor Sosnovtsev (73)

Valentina Yasen (62)

Tatyana Neklyudova (60)

https://www.instagram.com/p/BRGIygujTUh/?utm_source=ig_embed

Ezek a modellek segítenek abban, hogy a szépség fogalmát kiterjesszük és megmutassák, hogy a kor valóban nem több egy számnál.