Egy virág többet mond száz szónál.

Gyönyörű virágcsokrok, színpompás elrendezések tűntek fel New York utcáin. A kompozíciókért Lewis Miller virágkötő-dizájner és csapata a felelős, a rózsák, liliomok, orgonák, cseresznyeágak elképesztő csokra üdítő, szívet melengető foltot jelent a nagyvárosi környezetben.

https://www.instagram.com/p/CAVG7WtFHME/?utm_source=ig_embed

Miller és csapata (Lewis Miller Design, LMD) nem véletlenül helyezte el a virágkölteményeket kórházak, rendelők közelében: így akartak köszönetet mondani és tisztelegni az egészségügyi dolgozók, ápolók és orvosok áldozatos, emberfeletti munkája előtt. A koronavírus-járvány során többek között ők azok, akik naponta teszik kockára az egészségüket, az életüket, a „frontvonalban harcolva”.

Egy lámpaoszlop köré készített virágkompozíció nagy sikert aratott a közösségi médiában, azonban a kórház biztonsági személyzete arra kérte az alkotókat, hogy távolítsák el azt, mert elhelyezésére nem volt engedélyük. A csapat ezért csokrokba kötötte a virágokat és átadták a nővéreknek, orvosoknak, ápolóknak, más egészségügyi dolgozóknak, ahogy elhaladtak mellettük az utcán. Sokan elsírták magukat a meghatottságtól.

View this post on Instagram

In honor of Mother’s Day this Flower Flash is dedicated to all the Maternal Health Heroes working on the frontlines of Covid-19. Now more than ever, it is imperative to ensure expectant mothers have safe and supportive alternatives for giving birth. We are proud to support @everymomcounts with this special Flower Flash. If you have the means and are able, the times we are living in right now are all about giving back. Please click the link in our profile and donate to EMC. All weekend a generous donor has agreed to match every donation dollar for dollar up to $65K. I know I will be honoring my own mom with a donation. Thank you @meribelfarm for the baskets full of homegrown treasure! #flowerflash #lmdxnyc #flowersfornewyork

A post shared by Lewis Miller Design (@lewismillerdesign) on

https://www.instagram.com/p/B_CqCedlkZ7/?utm_source=ig_embed