Kései szenvedély.

Valószínűleg még nem sokan gondoltak arra, hogy a hátsó kertjüket sajátos módon hasznosíthatnák, például bérbe adhatnák meztelenkedésre vágyóknak. Stuart Haywood biztosan szívesen fizetne azért, hogy valakinek az udvarában kedvére pucérkodhasson.

A 86 éves brit nyugdíjas 72 éves kora óta rajong a naturalizmusért.

Felesége, a 91 éves Rhoda nem osztja a szenvedélyét, de maximálisan támogatja férjét. Sajnos csak egyetlen nyaralóhely, Skeggy jöhet szóba, ahol a férfi ledobhatja a ruháit. A házaspár azonban most már úgy érzi, hogy túl idős az ilyen hosszú utazásokhoz. Stuart, a nyugdíjas könyvelő ezért úgy döntött, hogy a nyilvánossághoz fordul segítségért. Szívesen fizetne azért, hogy valakinek a privát kertjében hódolhasson a szenvedélyének és hetente néhány órát pőrén lehessen.

Stuart egyébként 2008-ban találkozott ezzel a fajta meztelenséggel, amikor egy művészeti tanfolyamon vett részt, ahol meztelen modellel dolgoztak.

Ekkor ütött szöget a fejében a gondolat, hogy maga is ledobhatná a textilt. Attól kezdve a nejével együtt minden évben 2 hetet töltöttek egy nudista üdülőhelyen, sőt még a boldogító igent is újra kimondták egy meztelen lelkész előtt.

A férfi úgy véli, hogy a nagylelkű kerttulajdonosnak viszonzásképpen szívesen mesélne a kertészkedésről, helytörténetről és sporttörténelemről.

A nyugdíjas úr egyébként saját bevallása szerint otthon sosem pucérkodik. Ugyanis egy olyan házban élnek, ahol a járdáról belátni az ablakon, a környező házakról pedig tökéletesen rálátni az aprócska kertre.