Ébresztő, baj van!

Sam Felstead mélyen aludt, amikor a 7 éves Billy nevű macskája hajnali fél 5-kor felkeltette. A nő nem bírt mozogni és rettenetes, nyilalló fájdalmat érzett a jobb oldalában, ezért segítségül hívta az édesanyját, Karent. Az anya azonnal a kórházba vitte a 42 éves lányát, ahol megállapították, hogy Sam szívrohamot élt át álmában.

A nő szentül hiszi, hogy nem éli túl, ha a macskája nem ébreszti fel időben, az órája ugyanis csak 2 órával később csörgött volna. Így viszont hirtelen arra ébredt, hogy Billy a mellkasán ül, hangosan nyávog a fülébe és egyszerűen nem akar arrébb menni. Normális esetben ilyet még sosem csinált a cica és soha nem ébresztette fel alvás közben a gazdiját.

A nő szerint semmi előzménye nem volt az infarktusnak, még a kutyákkal is volt kinn, mielőtt lefeküdt volna és teljesen jól érezte magát. Sam 3 napot töltött a kórházban, mielőtt hazaengedték. A vizsgálatok azt mutatták, hogy az egyik artéria záródott el.

Otthon már várta őt Billy, a brit rövidszőrű cica. A macskaviselkedési szakértő szerint Billy Sam élettani változásait érzékelhette. Talán a macskák titokzatos „hatodik érzéke” tényleg létezik.

Kiemelt kép: SWNS