Soha ne add fel.

1981-ben több mint négy évtizeddel ezelőtt brutális gyilkosság történt: Houstonban egy erdős területen egy azonosítatlan házaspárt találtak megverve és megfojtva. Noha a maradványok előkerültek, a pár babájának, az akkor 1 éves kislányuknak nyoma veszett.

A nyomozást követően a gyilkosság ügye elhalt és az áldozatok azonossága rejtély maradt egészen a múltévi áttörésig, amikor egy törvényszéki genealógiai vizsgálat képes volt az elhunytakat azonosítani. Kiderült, hogy az áldozatok Tina Gail Linn Clouse és Harold Dean Clouse Jr. Amint a személyazonosságuk ismertté vált, a hatóságok értesítették a családot és együtt kezdtek Holly bébi felkutatásába.

Fotó: Casasanta/Clouse Family

A família 1980 októbere óta nem tudott semmit a kislányról.

A keresés során fény derült arra, hogy a csecsemőt egy arizonai templomban hagyták, ahonnan később örökbefogadták. Kiderült, hogy az egykori bébi ma 5 gyerekes anyaként él Oklahoma államban Holly Miller néven.

Fotó: National Center for Missing and Exploited Children

Amint a család megtudta, hogy a kisbaba előkerült, megszervezték a nagy találkozást, ahol könnyek között ölelték egymást.

Holly rendkívül boldog, hogy ilyen szerető családja van, és nagyon hálás, amiért annyit imádkoztak értek, keresték őt. A 42 éves nő ő sorra ölelte meg családtagjait: nagymamáját, Donna Casasanta-t, nagynénjeit  Debbie Brooks-ot és Tess Welch-et. A zokogó nagymama csak ezt tudta ismételgetni: ’Soha ne add fel!’

A kiemelt kép illusztráció.