Kerstin Tristan 5 éve döntött úgy, hogy megvalósítja az egyik álmát és készített egy tetoválást.

Az élete javában taxisofőrként dolgozó, Németországban élő nő egy kis színt szeretett volna vinni az életébe. A karjára készült alkotás azonban olyan jól sikerült, hogy nem állt meg ennyinél, újabb és újabb képeket tetováltatott a testére. Most, 55 évesen, nagyjából 10 millió forintnak összeget költött a tetoválásokra, amitől már a lábujjától a nyakáig tinta díszíti.

Ha mások szerint ez túlzás is, ő úgy érzi most már híven tükrözi a külseje azt, amit belül érez. Elmondása szerint a színek örömet és energiát adtak neki, így harmóniába került önmagával. Kevés ruhában is úgy néz ki, mintha fel lenne öltözve. Hosszasan legeltetheti rajta az ember a szemét, mire végignézi az összes alkotást.

Sokan meg is teszik, ugyanis a különös külseje több, mint százezer rajongót hozott neki az Instagram oldalára.

Ezt azért valószínűleg nem csak a sok tetoválásnak köszönheti, hanem a fiatalos külsejének is. A tinilányok is megirigyelhetnék a ruhákat, amikben ő előszeretettel pózol. Remek formában van! Korábban is egy csinos nő volt, most meg már egyenesen vagány. Lehet, hogy nem mindenkinek tetszik a sok minta, mindenesetre nagyon bátor, ahogy megvalósította az álmát élete delén.

 

Forrás: OddityCentral

Képek: Instagram/Kerstin Tristan