A szerelem nem ismeri az életkort.

Még 18 éves sem volt Gary Hardwick, amikor találkozott a 71 éves nagymamával, Almedával. Az idős hölgy és a fiatal fiú a nő fiának temetésén látta meg először egymást. Két héttel később összeházasodtak.

Gary most 21 éves, Almeda pedig 74. A Tennessee államban élő furcsa pár azt mondja, hogy szerelmük erősebb, mint valaha.

Az elmúlt hetek bezártságában még több idejük van, mint eddig, ezért közösen csatlakoztak a fiatalok körében népszerű TikTok-hoz. Az interneten pedig nem csinálnak mást, csak ölelkeznek és csókolóznak. Már több mint 15 ezer követőjük van, a felvételek megtekintésének száma pedig már százezer felett van.

Fotó: www.facebook.com/gary.hardwick

Mielőtt a fiatalemberrel találkozott, Almeda egy hosszú kapcsolatban élt: 43 éven keresztül szerette a férjét, aki egészségügyi problémák miatt hunyt el. A nő néhány évvel később a fiát, Robertet is elvesztette és ezek után már nem várt boldogságot, főleg nem egy új szerelmet az élettől.

Gary mindig is az idősebb nőkhöz vonzódott. A temetésen azt követően jelent meg, hogy korábbi, 77 éves szerelmével szakított.

A pár már akkor érezte a szikrát, amikor Gary részvétet nyilvánított az asszonynak. Minden olyan gyorsan történt, pillanatok alatt megkezdték a közös, őrült utazásukat.

Fotó: www.facebook.com/gary.hardwick

Almeda és Gary már korábban is szert tett némi ismertségre, amikor megjelentek egy TV-műsorban és egészséges szexuális életükről meséltek. Szokatlan nyíltsággal vallották be, hogy a nászéjszakán voltak először együtt, amikor Gary 18 éves volt.

Gary azt mondja, hogy nagyon vonzónak találja a feleségét, a gyönyörű szemeit, de főképp lenyűgöző személyiségét. Asszonya hasonlóan nyilatkozik, szerinte a férje egyénisége azonnal elrabolta a szívét.

Fotó: www.facebook.com/gary.hardwick

A különös párosnak saját Youtube-csatornája is van. Nem foglalkoznak a negatív kritikákkal, de akad számukra egy üzenetük: „Megtaláltuk a boldogságunkat. Engedjétek, hogy meglegyen a boldogságunk, és találjátok meg ti is az utat a sajátotokhoz.”

https://www.youtube.com/watch?v=drQdmQqHgv0&feature=emb_logo