Nincs olyan, hogy túl öreg.

A 98 nagyon szép kor. Egy visszafogott ünneplés mindenkinek jár, virágcsokorral, sütivel, meghatódott rokonokkal. De nem úgy Gladys-nek, aki egészen másképp képzelte el a szülinapi buliját!

A vagány maryland-i hölgy úgy érezte, hogy 98 évesen is stílusosan és cseppet sem szokványosan szeretne ünnepelni.

29 éves unokája, Shannon segítségével emlékezetes délutánt szervezett. A bulin született képeket Cara McGilvrey, helyi fotós készítette. Móka és színek: ezek jellemezték Gladys Weikle szülinapját.

Még a haját is befestette kékre, színben hozzá illő tortát sütött neki Shannon. Az ünnepelt tütüt húzott és egy csinos pólót „Kilencvennyolc” felirattal.

A fotósorozatot egy helyi parkban készítették, a helyszínt beborították a kék, lila és rózsaszín lufik. Két hatalmas számlufi utalt csak Gladys korára – a bájos hölgy jó néhány évet letagadhatna.

Nem volt nehéz rávenni némi bolondozásra: konfettit szórt, beleharapott a tortába és egyenesen az üvegből itta a prosecco-t.

Gladys és unokája egyébként olyanok, mint a borsó meg a héja, nagyon közel állnak egymáshoz. Nem véletlen, hogy már a 95-dik születésnapra is közösen készültek, összeillő tetoválást készíttettek maguknak.

Cara, a fotós elmesélte, hogy meglepte Gladys nyitottsága és vagánysága. Mikor arra kérte, hogy tegyen úgy, mintha szürcsölné a prosecco-t, a matróna felháborodottan nézett rá. Még mit nem! Rendesen inni kezdte, ahogy a tortába is valóban beleharapott, nem csak tettette. Sőt, elmondása szerint akár az egész édességet fel tudta volna falni.

Gladys eleinte attól tartott, hogy az emberek majd őrültnek fogják tartani a buli miatt. Valójában viszont az történt, hogy mindenki őt irigyli, és ilyen 98-dik szülinapról álmodozik.