Nagyi hómobillal.

Marlene Downing hiába múlt már 82 éves, nem ijed meg egy kis hótól, sőt, a soktól sem! Ha reggelre behavazódnak a járdák, akkor fogja magát és kimegy eltakarítani a hómobiljával.

Mint a WZZM nevű hírportálnak elmondta, ő az, aki telente már alig várja a havat! A hideg és a szikrázóan fehér táj a gyerekkorára emlékezteti – a most Michiganben élő hölgy ugyanis Észak-Dakotában nőtt fel, ahol a hó dacára sem zárt be soha semmi, soha nem állt meg az élet.

Egyszóval ő akkor érzi magát igazán elemében, amikor Muskegonban fagypont alá süllyed a hőmérséklet és megérkeznek az igazi fagyos, havas napok.

„Azt gondolják, hogy őrült vagyok” – mondja Downing a gyerekeire és unokáira utalva. Szerettei ilyenkor ugyanis hiába kérlelik, hogy maradjon benn és ne menjen ki a hideg, csúszós utakra. Természetesen Marlene-nek ez olyan, mint a falra hányt borsó, már húzza is a csizmáját és indul a ház elé.

Nem csoda, hogy vírusként terjedt az interneten a kép, amelyen az idős, ám korát meghazudtolóan fiatalos hölgy épp a havat takarítja a háza előtt egy kis hókotró mobillal.

This is Marlene in Muskegon. At 82 years old, she still fires up the snowblower and gets to work. Says she loves being…

Közzétette: Nick LaFave WZZM – 2019. január 28., hétfő

Azon pedig már senki nem lepődik meg, ha eláruljuk, hogy Marlene nyáron sem szokott unatkozni. Van ugyanis egy Harley-Davidson-ja, amelyen imád száguldozni. Már több mint 217 000 km-t tett meg rajta, a legtöbbször kutyájával, Pippával együtt, aki rendszerint az oldalkocsiban utazik.

Fotó: www.facebook.com/marlene.downing
Fotó: www.facebook.com/marlene.downing