A rajongás tárgya.

Phyllis Brinkerhoff, vagyis Mrs. B. egy 93 éves amerikai asszony, akinek van egy különleges szenvedélye. Nem a kertészkedésért vagy a régi filmekért rajong, hanem egy egyszerű kis énekért, a ’Hokey pokey’ című dalért.

A nagyon rövid, vidám dalocska semmi különlegesről nem szól, csupán arról, hogy a jobb lábadat beteszed, majd kiveszed, rázogatod, forogsz. Nem túl mély mondanivaló, a nő mégis annyira kedveli a dalt, hogy a szomszédait is próbálja rajongásra bírni.

Az idős hölgy CD-n is odaadta az egyik szomszédjának, Melanie Mendrys-nek a dalt. Izgatottan várta, hátha a fiatal nőt is elkapja a Hokey pokey láz. Mendrys bevallotta, hogy a nótácska nem lett a személyes kedvence, de érezte, hogy az idős hölgy akkora rajongó, hogy valamivel meg kell őt támogatnia a szenvedélyében.

Mivel Mrs. B születésnapja közelgett, Melanie már tudta is, hogy mi lesz a meglepetés a nagy napra. A lányával együtt meghívókat készített, ebben arra invitálta a környékbelieket, hogy csatlakozzanak a meglepetés produkcióhoz, amit Mrs. B. 93. születésnapjára tervez. Az előadás pedig nem volt más, mint egy vidám közös koreográfia, természetesen a Hokey Pokey dallamára. A közös dalolásra és táncra a ház előtt került sor.

Az ünnepelt hatalmas mosollyal, boldogan fogadta a különleges köszöntést.