Dobogó szív.

Amikor egy menyasszony az anyakönyvvezető elé lép, azt reméli, hogy azok kísérik figyelemmel a lépteit, akik az életében a legfontosabbak. Sajnos Becky Turney-nek ez nem adatott meg, a nő elvesztette a gyermekét, így Triston már nem lehetett ott a nagy napon az édesanyjával. A fiú 19 évesen hunyt el, az esküvőn üresen hagytak egy helyet a számára.

Amikor azonban Becky megfordult és az üres székre pillantott, elállt a szava a meglepetéstől.

Becky vőlegénye, Kelly Turney ugyanis egy különleges meglepetéssel készült. Megkereste és odareptette Jacob Kilby-t a szertartásra: azaz a fiút, aki Triston szívét kapta meg. A transzplantált fiatalember mosolyogva ült a széken. A pillanat elementáris erejű volt, szem nem maradt szárazon. Jacob, aki az életét a nő fiának köszönheti, boldogan vállalta a vőfély szerepét.

Kelly megállította a ceremóniát, így Becky és Jacob tudtak találkozni és a nő megölelhette a fiút, akinek mellkasában a fia szíve dobog.  Természetesen mindenki sírt, a menyasszony is, igaz, hogy ezek a boldogság könnyei voltak, hiszen meg is hallgathatta az elhunyt gyermekének szívdobogását. A fotókon tükröződik a meglepetés, a hála és a határtalan boldogság.