Az ezüstérmes a 100-hoz közelít!

Egy arctisztító szereket gyártó cég, a FOREO arról kérdezte vásárlóit, hogy szerintük mely sztárok öregszenek a legszebben. Manapság, amikor az örök fiatalság reményében olyan sok ismert ember fekszik kés alá, megnyugtató azt olvasni, hogy a listát természetesen megöregedett, mégis vonzó hölgyek és urak vezetik.

Az öregedést méltósággal is lehet viselni, és attól, hogy valaki őszül vagy éppen ráncokat visel, még nagyon is jól nézhet ki.

Így aztán sok botox-tól felfújt, grimasz nélküli arccal rendelkező sztár helyett valódi arcokra szavaztak a felmérésben résztvevők!

A listavezető hölgy a 70 felett is lenyűgöző Helen Mirren lett, a listavezető úr pedig a szintén hetedik X-et átlépő, sármos Richard Gere.

Nagy öröm, hogy a 100-hoz közelítő II. Erzsébet királynő lett az ezüstérmes, és a plasztikai beavatkozások terén még az egyensúlyt megtaláló Madonna pedig a harmadik. Személyes kedvencünk a hatodik helyre érkezett zseniális Judi Dench, és a tizedikre befutó, ragyogó Susan Sarandon.

A férfiaknál igaznak bizonyult a mondás, hogy egy tisztes, őszes halánték minden nőt levesz a lábáról! Így aztán nem lehet meglepetés, hogy a dobogóra Liam Neeson és Pierce Brosnan kerültek fel. Esetükben a karizma, kisugárzás is jelentős, így kerülhetett be Mick Jagger a top 10-be.

A FOREO kutatásából az is kiderül, hogy a különböző korosztályok véleménye megoszlott, a 60+osok például a Dolly Partont is dobogóra tették volna – valószínűleg ők sokkal jobban ismerik is az énekesnőt a fiatalkorukból. A fiatalok pedig az örökifjú Arnold Schwarzeneggert sorolták előbbre, hiszen a Terminátor filmek éppen reneszánszukat élik.

Íme, a lista:

Legszebben öregedő hírességek

Hölgyek

Férfiak

  1. Richard Gere
  2. Liam Neeson
  3. Pierce Brosnan
  4. Arnold Schwarzenegger
  5. Harrison Ford
  6. Kevin Bacon
  7. Sir Paul McCartney
  8. Robert De Niro
  9. Gary Oldman
  10. Mick Jagger

A LUNA arctisztító termékcsaládjáról ismert FOREO így kommentálta az eredményeket:

„Figyelembe véve, hogy a britek 67%-a aggódik az öregedés jelei miatt, és emiatt sokan fordulnak plasztikai sebészhez, üdítő azt látni, hogy az emberek többnyire mégiscsak azokra a hírességekre szavaztak, akik képesek méltósággal öregedni. Helen Mirren esetében is látható, hogy a fiatalosabb kinézet nem a plasztika, hanem a megfelelő bőrápolás, magunkra figyelés eredménye.”

Kapcsolódó cikkünk: 11 legendás színész, akiket jóformán alig láttunk fiatalon