Álomszerű.

Manapság, a válások és a futó szerelmek korában ritkán látunk olyan kapcsolatot, amely valóban a sírig tart. Pedig mindnyájan arról álmodozunk, hogy a nagy regények megelevenednek és az örök szerelem minket is utolér.

Valószínűleg ezért is lett olyan népszerű egy Floridában élő, orosz származású fotós, Irina Nedyalkova képsorozata.

A hölgy azt kapta lencsevégre, miként fest, ha két ember jó pár évtizeddel a háta mögött is képes elmerülni egymás tekintetében és vénülő, ősz fejjel is a másik kezét szorongatja.

Miután a Facebookon közzétette a fotókat, azok vírusként kezdtek terjedni a világhálón, ami nem is csoda.

A képeken szereplő Valentyina és Szergej külön-külön és együtt is gyönyörűek. Jólesik ránézni a szélben meglebbenő fehér hajukra, egymásba kulcsolt kezeikre, valamint arcukra, amelyen jól látható nyomot hagytak az évek és a tapasztalat.

Érdekes csavar a történetben, hogy a valóságban ők nemhogy nem egy pár, de a fotózást megelőzően sosem találkoztak, nem is ismerték egymást – mégis több millió felhasználó szívét sikerült elnyerniük. Alighanem azért, mert a képeken, a szemükben, a mozdulataikban, az érintésükben ott van az, amire titkon mindannyian vágyunk. A világ ki van éhezve az időtálló szerelemre.