Ez az, amire a világnak szüksége van.

Nem csoda, hogy mindenkit elvarázsol az a felvétel, amit egy büszke édesanya töltött fel a világhálóra: ezen kislánya, Tallulah jelnyelv segítségével beszélget a kedvenc futárjával. Amy Roberts felvétele már több, mint 24 millió megtekintésnél jár a Twitteren.

A karantén alatt Tallulah és a futár között különleges kapcsolat szövődött. Hetente 1-2 alkalommal érkezett a kézbesítő, a kislány mindig izgatottan várta. Tallulah egy köszönet rajzzal is megajándékozta a férfit, aki a furgonjában tette ki az ajándékot. Pár hét alatt barátokká váltak és a lányka a jelbeszédet is igyekszik megtanulni, hogy beszélgethessenek, óriási örömet szerezve ezzel a férfinak. A kislány minden nap megkérdezi, hogy rendeltek-e valamit, várhatja-e a futárt és boldogan szalad ki, ha meglátja őt.

A rövid videó világszerte sokakat meghatott és gondolkodásra késztetett. Milyen kis dolgok segíthetnek valakinek szebbé tenni a napját! Hiszen alig igényel erőfeszítést, hogy kedvesek, figyelmesek legyünk egymással. Ezektől az apró, hétköznapi csodáktól lesz jobb hely a világ.

A kiemelt kép illusztráció.